Nu erbjuder vi ledarutvecklingsprogram med digitala möten!

Ledarutvecklingsprogram

”Vi utvecklar chefer till trygga, modiga och tydliga ledare som skapar resultat i sin verksamhet samtidigt som de är bra förebilder och mår bra”

Vårt program är för dig som vill utvecklas som ledare och person samt skapa resultat i din verksamhet. Det här är ett träningsprogram – inte en kurs, där du kommer att bli en bättre ledare och utveckla den verksamhet du jobbar i och också utveckla dig privat.

Programmet pågår under 6 månader med ett digitalt möte varje månad, 1 timme. Mellan varje möte arbetar du med dina utmaningar och dina aktiviteter som tar dig mot dina mål. Du jobbar hela tiden med dina arbetsuppgifter i din egen vardag. Vi jobbar med helheten och du sätter mål för vad du ska uppnå under träningsperioden – för verksamheten, dig som ledare och dig privat.

Träningen innehåller övningar, reflektioner och arbete i den egna vardagen och är väldigt inriktat på att göra. Allt för att det ska bli så tydliga resultat som möjligt och säkerställa utveckling hos dig.

Innehåll ledarutvecklingsprogram

* Mitt ledarskap

Det handlar om att du ska hitta ditt bästa sätt att leda utifrån dina förutsättningar. Vad är viktigt för dig – hur ser du på ledarskap, vilka är dina drivkrafter och utmaningar? Hur ser du på mod och handlingskraft? Vilka är dina värderingar – hur blir du en bra ledare och förebild?

* Mål och planer

För att veta vad jag ska göra måste jag veta var jag är nu och var jag vill vara både på kort och lång sikt. Här jobbar du med dina långsiktiga och kortsiktiga mål. Du jobbar med tydliga planer och aktiviteter för att nå målen.

* Tid och prioriteringar

Här jobbar du med att se vad du fyller din tid med, vilka dina viktigaste uppgifter är och om det är vad du ägnar din tid åt. Vilka är dina tidstjuvar och hur minimerar du dessa. Det handlar om att fylla tiden med rätt saker, både i jobbet och privat. När du har jobbat med det här området kommer du att uppleva att du får mer tid – även om timmarna är desamma.

* Jag som person – mitt beteende

Hur uppfattar andra mig och hur vill jag uppfattas?

Vilka är dina styrkor och hur kan du bli bättre på att fokusera och utveckla dessa? Vilka beteenden har du – hjälper de dig att nå dina mål eller är det något du behöver förändra?

* Att leda medarbetare

Hur får du som ledare dina medarbetare att växa? Du arbetar igenom olika ledaregenskaper och hur du kan utveckla och använda dem i olika situationer.

* Min fortsatta utveckling

Här säkerställer du att du håller i det du påbörjat och tränat på i ledarutvecklingsprogrammet, för att du ska fortsätta att utveckla dig. Du vet nu vilka dina styrkor är och hur du kan fortsätta att förstärka dem. När du håller i detta kommer du att vara en bättre ledare både i jobbet och privat.

Pris för ledarutvecklingsprogram med digitala möten 6 månader 12.000 kr exkl moms.

Vi erbjuder även coachning digitalt

Coachning för dig som chef med fokus på dagens speciella situation. Du kanske inte träffar dina medarbetare varje dag, kanske inte alls – hur leder du medarbetarna så att ni behåller engagemang, arbetsglädje och produktivitet?

Vi erbjuder coachning för dig som vill bolla frågorna och få stöd i ditt ledarskap.

Coachning 3 gånger, 1 timme per gång, pris 4.500 kr exkl moms.